Facebook
TEXT_SIZE

ÎNSCRIERI ONLINE - SIMULTAN NAȚIONAL DE SCRABBLE (În limba română)

În atenția unităților de învățământ preuniversitar din județul Timiș
 
Clubul de Scrabble FITT Tim-Team, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Timiș și Liceul Teoretic „Jean Louis Calderon” Timișoara organizează sâmbătă, 13 aprilie 2019, de la ora 10.00, cea de-a 3-a ediție din acest an a Simultanului național de scrabble pentru tineret. Competiția este inclusă în calendarul oficial al Federației Române de Scrabble și se desfășoară în limba română, fiind rezervată jucătorilor până la 18 ani. Cele două probe de concurs sunt o partidă de scrabble duplicat clasic și o problemă de compunere tip integral... parțial.
 
Înscrierile se fac în perioada 29.03.2019 – 11.04.2019 prin completarea formularului online de la adresa:http://bit.do/eM3UA
Înscrierile se pot face și la sala de joc, în ziua competiției, în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile (circa 50).
 
Locul de desfășurare: Liceul Teoretic ”Jean Louis Calederon” Timișoara (Str. Pestalozzi nr. 14).
 
Durata estimată: 2 ore
Activitatea se adresează:
·       Elevilor până la 18 ani
·      Tuturor cadrelor didactice pasionate de acest joc, care doresc să aibă rolul de coordonator al elevilor care vor participa la campionat
·   Tuturor cadrelor didactice care sunt interesate să se inițieze în jocul de scrabble, în vederea folosirii acestuia ca material didactic auxiliar sau ca disciplină opțională.
 
Clubul de Scrabble FITT Tim-Team va asigura gratuit materialele de concurs. Regulamentele de joc se găsesc pe www.scrabblero.ro.
 
Cadrele didactice vor primi adeverințe de participare.
Copiii care se vor clasa pe primele locuri vor primi premii constând în diplome și jocuri de scrabble.
 
Vă rugăm să încurajați și să sprijiniți atât elevii cât și cadrele didactice din instituția Dvs. să participe la acest joc ce dezvoltă vocabularul, creativitatea, logica și spiritul de competiție și care poate fi o modalitate plăcută de a petrece timpul liber.

 

Responsabil din partea CCD Timiș,
Prof. dr. metodist Daniela Hojda
Joi, 27 02 2020