Facebook
TEXT_SIZE

Tinerii spun NU discriminării

Stimate colege şi Stimaţi colegi
Ne bucurăm să ne întâlnim din nou şi în acest an, 2018 cu ocazia lansării concursului
“Tinerii spun NU discriminării!”, Ediţia III – 2018
Ediţia III a concursului, luând în considerare tema din acest an Identitatea între autenticitate şi diversitate culturală rămâne un concurs de anvergură internaţională. De asemenea avem un număr mai mare de parteneri şi o nouă structură a concursului, structură pe care o aflați în detaliu în Regulamentul concursului pe care vi-l punem la dispoziție în atașament. De asemenea veți găsi și modelul de parteneriat între școli și Asociaţia Română pentru Dezvoltare Europeană.
Bazându-ne pe feedback-ul pozitiv primit la edițiile anterioare și luând în considerare interesul tinerilor față de tema nondiscriminării multiple, am extins posibilitatea de participare înspre gimnaziu, respectiv pentru clasele VII – VIII. Menținem și în acest an cele două secțiuni: Eseu și Fotografie.
Suntem onoraţi de participarea dumneavoastră, vă aşteptăm cu atenţie lucrările iar pe dumneavoastră înşivă vă aşteptăm la evenimentul final al concursului, Conferinţa de închidere şi premierea câştigătorilor, care va avea loc în data de 7 decembrie la Consiliul Judeţean Timiş.
Vă dorim succes!
Echipa de organizare
Miercuri, 30 09 2020