Facebook
TEXT_SIZE
În atenția personalului didactic din unitățile de învățământ din județul Timiș
 
 
 
Casa Corpului Didactic Timiș a acreditat la MEN un program de formare continuă î​n domeniul siguranței apei și a sistemelor de sanitație​, ca urmare a unui parteneriat cu Fundația Româno - Germană Aquademica, fundație care are ca scop implicarea în programe de instruire și de cercetare la nivel național prin organizarea unor cursuri de formare profesională, furnizarea de consultanță, inițierea și dezvoltarea de parteneriate  și organizarea de manifestări științifice. 
Programul de formare continua acreditat de CCD Timiș vizează abilitarea cadrelor didactice din mediul preuniversitar în domeniul siguranței apei prin implicarea activă a școlilor în propunerea de măsuri ameliorative referitoare la calitatea apei.
​Un număr de 50 de persoane interesate vor putea beneficia în mod gratuit de programul de formare continuă acreditat MEN (40 de ore, 10 credite profesionale transferabile), în cadrul parteneriatului dintre CCD Timiș și Fundația Româno - Germană Aquademica.
Pentru a afla dacă programul de formare răspunde nevoilor dvs. de profesionalizare și evoluție în carieră, vă invităm la Conferința internatională Aquademica care se va desfășura în Timișoara în data de 11 octombrie 2018, ora 14, la sediul Aquatim (Timișoara, bd. Gheorghe Lazăr nr.11A, la parter).
Informații suplimentare pot fi obținute și prin accesarea site-ului Aquademica http://aquademica.ro/conferinta-aquademica/
 
 
Înscrierea la eveniment se face prin completarea formularului online.
 
 
Responsabil program,
Prof. met. Simona – Elena Duiuleasa
Miercuri, 26 06 2019